SAKU_tuotemerkki

SAKU-savunpoistokeskukset ovat rakennusten savunpoistoon ja tuuletukseen käytettyjen luukkujen ohjaukseen tarvittavia sähköohjausyksiköitä, joilla ohjataan avaus- ja sulkulaitteiden toimintaa sähköisesti. SAKU-svaunpoistokeskukset ovat SSP-Team Oy:n kehittämiä ja valmistamia elektronisia kokonaisuuksia, muodostuen kulloiseenkin kohteeseen soveltuvilla komponenteilla.

spp-team_027

Edut ja hyödyt SAKU-savunpoistokeskusta käytettäessä:

spp-team_026

EDULLISET KAAPELOINNIT

Kaapelointi savunpoistokeskukselta toimilaitteelle voidaan toteuttaa jännitehäviö huomioon ottaen kaksinkertaisella paloluokitellulla kaapelilla (esim. 2×1,5mm2). Kaapelointi savunpoistokeskukselta rikolasipainikkeelle voidaan kaapeloida kustannustehokkaasti kaksinkertaisella paloluokitellulla tiedonsiirtokaapelilla, Esim 2×0,8mm2. Savunpoistokeskus ei tarvitse linjavalvontoihin erillisiä johtimia.

SUURITEHOINEN

Savunpoistokeskuksen moottoriohjainkortilla voi ajaa 600W/30A vastaava määrä avauslaitteita. Moottoriohjainkortin avauslaitteelle lähtevään riviliittimeen mahtuu jopa 10mm2 johdin.

AKKUVARMENNUS

Savunpoistokeskuksemme ovat akkuvarmennettuja ja toimivat 72 tuntia ilman syöttösähköä.

spp-team_011

NELJÄ MALLIA

Savunpoistokeskuksia löytyy neljässä luokassa, joissa ryhmiä voi olla jopa kymmenen.
Savunpoistokeskus malli 4,5, joka on suunniteltu yhdelle tai kahdelle toimilaitteelle. Max. yhteenlaskettu virta 5A.
Savunpoistokeskus malli 13. Max. yhteenlaskettu virta 15A.
Savunpoistokeskus malli 27. Max. yhteenlaskettu virta 30A.
Savunpoistokeskus malli 2×27. Max. yhteenlaskettu virta 60A.

Näissä luokissa savunpoistokeskuksia voi rätälöidä kohdekohtaisesti.

SUOMESSA VALMISTETTU

Savunpoistokeskukset valmistetaan Suomessa, ovat CE-merkittyjä ja määräysten prEN12101-9 sekК EN12101-10 mukaisesti valmistettu. Ohjaustekniikka sekä akut asennetaan metallikoteloon IP-luokituksen ollessa IP65.

VALVONTA

Savunpoistokeskus valvoo sekä moottoriohjainkortin avauslaitteelle lähtevä piiriä että rikolasipainikkeelle lähtevää piiriä. Rikolasipainikkeen toimiessa savunpoistokeskuksen summeri alkaa soida, kannen laukaisumerkkivalo syttyy ja avauslaitteelle lähtevä riviliitin aktivoituu. Lisäksi savunpoistokeskus valvoo akkujen varaustilaa ja jännitettä. Akkujen kunnon alittaessa asetetut raja-arvot, sulkeutuu hälytys riviliitin sekä summeri alkaa soida ja kannen häiriömerkkivalo syttyy. Myöskin päätehonlähteen vikaantuminen aiheuttaa edellä mainitut hälytykset.

SAKU-esitteen voit ladata alla olevasta linkistä:

SAKU-esite

Tiedoston avaamiseksi tarvitsette Adobe Acrobat Reader -ohjelman, jonka voi ladata osoitteesta http://get.adobe.com/reader/